söndag 13 april 2014

Teknik

Ja så vidare teknisk är jag inte. Att jag löser tekniska problem beror mest på en inbyggd envishet jag har!
Nu har jag dock ett problem som jag inte fixar så nu hör jag om någon annan här vet!
När jag skriver inlägg och när någon kommenterar så visas en helt fel tid? Jag trodde att tid och datum automatiskt blev rätt liksom och jag hittar inget i inställningar som hjälper mej. Och vi pratar jättefel! Inte några minuter utan helt fel sida på dygnet! Har någon tips så hojta!
Annars sitter man här tidigt en söndagsmorgon. Ja då är klockan 07.00 så ni vet! Fortfarande lite stökig mage som stört mej. Fördelen är ju att jag var likadan i går kväll och därför endast drack en cider på kvällen. Alltså ingen huvudvärk idag!
Solen strålar och vi ska ge oss på projekt lägga gårdsplattor med små medel. Med det menas att vi från hyresvärden tjatat till oss några kvadrat betongplattor till uteplatsen på framsidan. De står inte för något som har med uteplatsen att göra men då det innan såg ut som Hejkomohjälp så levererades några enhetliga. Men ingen sand eller annat.
Man har ju inte så stor lust att lägga ut massa pengar på sånt när man bor i hyres så vi har åkt bort till grusutlämningen och hämtat fint grus som vi ska lägga i botten. Hoppas det kommer att fungera!
Vill sedan ha ett trädgårdstält uppsatt på baksidan. Ihop med altanen liksom. Så vi får som ett uterum! Måste bara hitta ett med vitt tak så det inte blir natta i vardagsrummet! Och pengar som är en bristvara denna månad. Det är det väl förvisso jämt men vägskatter och csn samtidigt genererar större hål i plånboken än vanligt!
Hm, en kopp kaffe är kanske vad magen behöver....
Ha en fin söndag!

3 kommentarer:

 1. Låter som en bra plan där på altanen, hoppas ni får det att funka :-)
  Mina tider är rätt och automatiskt, så där kan jag inte hjälpa dig, kram!

  SvaraRadera
 2. Tiderna är rätt i telefonen men inte dator! Kan det bero på åldern kanske, ja på datorn då såklart!
  Plattor på plats! Kommer på bild snart!

  SvaraRadera
 3. Mina egna inlägg på den nyaste bloggen fick konstiga tider. Jag lyckades hitta att man kan välja vilken tidszon man vill ha och min var inställd på en helt fel zon. Jag ändrade det och vips, så blev alla tidsangivelser rätt. Lycka till!

  SvaraRadera