torsdag 14 februari 2013

Every hearts day....!

Vaknar kvart över åtta av det är knäpptyst hemma. Den lilla börjar klockan åtta och jag har inte hört att hon varit uppe. Går upp och ser en kokongad unge snarka för fullt i sängen. Tjoar och ungen far ilkset upp muttrandes om att mobilen inte ringt. Det gjorde den klockan sex, hörde den! Läste någonstans om en väckarklocka som hoppar iväg och inte blir tyst förrän man får tag på den, vore kanske lämpligt!
Jag sa i alla fall åt henne att inte stressa. Kom till andra lektionen, bättre än att bara storma in mitt i.
De fick ett varsitt Alla hjärtans dag paket och det dåliga humöret blev genast bättre... Hon skulle behöva paket varje morgon!
Vet inte vad dagen ska bjuda på idag. Jo möte med Detristalärarnaopedagogerna på skolan! Kan ju bli på dåligt humör för mindre! Men det är klockan fyra så ska försöka att nonchalera det tills dess.
Blomsterkvastar och chokladkartonger kommer troligen att lysa med sin frånvaro idag så kanske ska fundera ut något mumsigt till mej och tjejerna ikväll. Önskar jag hade haft råd att bjuda ut dem men det får bli en annan gång.
Till alla mina kära läsare vare sej ni har sällskap eller om ni är själva. En gigantisk kram till er idag på denna kärleksdag. 


1 kommentar:

  1. Hjärtekramar till dig också! Dina barn vet att de är älskade och det är mycket mer värt än ett restaurangbesök.

    SvaraRadera