lördag 9 januari 2016

Huvudvärk

Den har legat och gjort sej lite småpåmind, huvudvärken. Har antagit att det beror på den där envisa förkylningen som inte riktigt vill släppa greppet. Igår kändes den lite mer och idag börjar den bli irriterande! Den stör mina aktiviteter och nu kör vi en trekombo, kaffe, ipren & heatlotion, för att bli av med eländet!
Har både gym och vinterpromenad på schemat. Dessutom pinglade det i mobilen 3 ggr igår då mina efterlängtade paket från Forever kommit! De ska hämtas ut och levereras och den nya essentiella oljan som jag är så nyfiken på!
Mannen räsar runt med motorcykeln i snön och ska nog göra det imorgon med så får se om jag lurar in honom till stan ikväll istället så behöver man inte fara hem frampå morgonkvisten!
Ute faller snön fortfarande och det är vackert men visst blir allt lite extra besvärligt!
Ha en fin helg!


4 kommentarer:

 1. Jobbigt med envis huvudvärk. Jaga bort den med alla huskurer och knep du kan komma på så att du kan njuta av det vackra vinterlandskapet :)

  SvaraRadera
 2. Lite extrasömn, extrastarkt kaffe så gav den med sej! Men blev varken träning eller promenad men däremot städade jag bort hundhår och hämtade mina paket!
  Bjöd sen mannen på middag! Imorgon väntar gymmet samt dansen på kvällen :-)

  SvaraRadera
 3. Saltbrist? Det lät i alla fall som att ni fick en städad kväll :))

  SvaraRadera
 4. Hej Ina! Kan vara lite dåligt vätskeintag! Jag är dålig på att dricka vatten och nu när jag slarvat med maten och det nyttiga så har det även slarvats med vattnet! Skärpning!

  SvaraRadera