torsdag 14 januari 2016

Sexshow och powerball

Det kom mail från chefen. Dax för lönesamtal! Kom väl förberedd! Jo, om det hjälpte! Tror nog att det är ganska bestämt redan innan det där samtalet ungefär vart man hamnar! Som kommunalarbetare har man väl inte sådär jättestort förtroende för sitt fackförbund heller just nu!

I går spelade jag det amerikanska powerball. 12 miljarder i potten, då kan jag skita i lönesamtalet! Vinner man i sverige går väl 50% i vinstskatt men 6 miljarder är rätt okej ändå ;-)
Men, det ser ut som om jag måste komma väl förberedd till samtalet iaf med ett rätt! Den där gamla reklamfilmen, "du har ju hela helgen på dej" kändes inte så aktuell om man säger så!

Och imorgon blev det så fredag igen. Hux flux var veckan slut, men januari och februari kan gott rassla på så är det snart vår! Nu ska jag se på premiären av Renees brygga!


4 kommentarer:

 1. Förstår att det känns lite bittert att vara kommunalare just nu men jag hoppas att du i alla fall får ett bra avtal :)

  SvaraRadera
 2. Det är ändå tur att alla inom kommunal inte är involverade i dessa rubriker �� Men visst skakas förtroendet om. Även för mig som inte tillhör kommunal. Jisses. Hoppas det gick bra på förhandlingen om den har varit nu? Önskar dig en fin dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den 25 ska jag komma väl förberedd Ina ;-)
   En fin dag till dej med!

   Radera
  2. Aha!! Då ska jag hålla tummarna den dagen :)

   Radera