lördag 30 januari 2016

Zvänga de lurviga!

Vaknar med huvudvärk och tunga ben! Träffade på gamla bekanta igår på dansen och de var lite "glada i hatten" och skulle absolut bjuda på en öl. Jag tackade nej och de tyckte nog vi var lite konstiga som gick ut helt nyktra!
Nu är det ju såhär att som ni vet är jag absolut ingen nykterist utan tar gärna ett par glas rödvin och även en whisky om det bjuds! Men, när man ska ut och dansa så för det första ska man betala 220 kr för att komma in, känner inte för att blåsa några hundra i baren oxå! Sen är det ju faktiskt så att man även efter en nykter kväll är lite "bakis"! Hög musik, kanske för dåligt vätskeintag i jämförelse med prestationen och att klockan blir bortåt 02 innan man kommer i säng bidrar till att dagen efter ändå blir ganska seg! Den hade ju inte blivit bättre om man varit onykter på kuppen! Sen är det ju inte helt fel att ha egen bil att åka hem i när man vill! Jag kan sitta med vänner innan dansen och ta ett glas men väl på plats får det vara. Jag tycker det är skönare som i kväll. Något gott, sitta i soffan och se på något bra och ta ett glas vin. Då blir det lite mer livskvalitet!

Men gårdagskvällen då? Fantastiskt roligt och bra! Larz-Kristerz är hitills det bästa bandet vi dansat till! Lasse-Stefanz var oxå bra men det här 70-talsstuket med så många kännaigenlåtar, ett jäkla tryck och mycket bugglåtar är så roligt och ett upplägg som passar oss bra! Dessutom är de roliga, underhållande och publikfriande!

Men det blir nog en lur på eftermiddagen då John Blund är lite efterhängsen idag!

3 kommentarer:

  1. Jag håller med dig om danskvällar och alkohol. Finns andra tillfällen som passar bättre :) Kul att du är ute och roar dig. Det blir ännu roligare efter fler kurstillfällen :)

    SvaraRadera
  2. Det låter som en superhärlig kväll. Jag känner att det spritter lite i mina egna ben och kropp fast jag kan ju inte ta ett enda danssteg haha men ändå :)

    SvaraRadera
  3. Alltid roligt att gå ut och dansa! :)

    SvaraRadera