söndag 10 januari 2016

Triss i träning

Vilken dag! Landade på gymmet runt 11.30. Först det vanliga passet med maskinerna. Sen har Josefine ett program till löpbandet med intervaller. Typ först springa på en hastighet i 3 min med visst antal graders lutning, sen promenera i en lägre hastighet men med ännu mer lutning. Så byter vi fram och tillbaka i ca en halvtimme. Man är ganska mör då och egentligen ska man repetera allt igen! Det får nog vänta lite känner jag! Behöver få upp flåset lite mer först!
Väl hemma blev det ett hopp i badkaret. Tog min nya olja däri också :-) Det luktar så gott!
Myste ner mej i soffan i morgonrock och fixade lite med min andra blogg. Den har inte varit riktigt bra i designen och jag ville ha dit kategorier också. Jag har fått i ordning på allt fast just nu har jag dubbelt av den ena gadgeten men fixar det en annan dag!
När jag så sitter där med handduksturban ringer min kompis Lena och undrar om jag vill hänga med på promenad. Jovisst, bara på med kläderna så knallade vi iväg. Lena är bra. Minst lika pratig som mej så 5 km försvinner snart då vi har mycket att avhandla! Sen hem igen och äta lite för klockan 18 är det ju dansträning! Så nu efter 2 timmars träning är benen bra möra! Blev värsta träningsdagen!
Nu blev det en liten stund här men öppningstur väntar imorgon så snart måste jag hoppa i säng!

3 kommentarer:

 1. Jösses.....så där mycket rörde jag på mig under hela 2015....typ ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det är inte varje dag! Men har börjat året bra!

   Radera
 2. Det är inte lite du håller på med. Jag blir flåsig bara av att läsa om allt ;) Men så länge du har kul så är det som det ska :)
  Kram

  SvaraRadera