onsdag 27 januari 2016

Polisbesök nr 2!

De sista dagarnas töväder har gjort att isgatorna försvunnit här i stan. Idag hade jag dejt med farmodern för att hämta ut nya id-kortet på polisstationen samt att därefter bege oss till banken för att sätta in pengar. Det hade nästan inte varit möjligt om det sett ut som det gjorde för några dagar sedan.
Efter lite styr hos polisen då hon inte hittade inlämningskvittot som hon inte hade den blekaste aning om att hon fått, dessutom hade hon plockat ur det ur plånboken där vi la det! så fick hon det ändå, 
Jag har ju märkt tidigare att det glöms mycket mer nu och definitivt i lite stressade situationer.
Sen bar det av till banken och där är vi ju inte alltför ofta. Så länge sen att vi inte ens märkt att de flyttat fast man passerar den byggnaden alltid när man är på stan! Nu befann de sej i nybyggda lokaler en bit därifrån så det blev en liten promenad och det var nog precis vad hon klarade! Men äntligen har vi koll på allt och det känns skönt, både för henne och mej!

Tog en sväng förbi köpcentrat efter att jag lämnat henne då dottern med kusin höll på att färga håret hemma så jag tänkte de kunde få vara ifred. Skulle "bara" ta en snabbis. 
Ja, snabbt gick det men jag skulle inget köpa men en påse med hem var det ändå! Nu försvarar jag mej med "fynd", men håll med om att en svart "snyggklänning" i enkel look för 35 kr är för bra för att låta hänga kvar? En enda som hängde på fel ställning. Min storlek och reapriset 70kr. Så halva på det...!
Jag som är så mycket ute och dansar måste ju ha att alternera med ;-)
Nackdelen är skor då det inte blir jättesnyggt med mina tygskor till. Det ska vara en finsko med klack!
Det måste nog bli ett par bra danspjuck vartefter!

Jo, och mitt lönesamtal då kanske någon undrar över? Tja, det krävs en del engagemang från min sida kan jag säga! Jag får så mycket ros av min chef och det är jag tacksam för, men de pengarna jag behöver i lönelyft för att komma i fas kan hon inte ge. Personalkontoret har lönesatt mej och där måste ändringen ske. Så facket är nu kontaktat och jag kräver en ny förhandling. Vet inte hur långt jag kommer men har ändå med mej chefen i detta så då kör jag!

Så fram till dags datum ser min vecka ut såhär! Måendet är helt okej, helgen börjar närma sej och har fått in en hel del beställningar på mina produkter så imorgon lägger jag en beställning!
På fredag är det dans igen, hm, undrar vilket jag ska välja att ha på mej ;-O

2 kommentarer:

  1. Du gjorde helt rätt och klänningen låter verkligen som ett fynd helt klart!! Det kanske dyker upp fynd i form av danspjuck ganska snart också, jag hoppas det :)
    Jag surfade hit för att lite för sent kolla upp just lönesamtalet, vad trist när det blir sådär, och säkert var lönen satt redan innan samtalet också? Heja dig som kräver ny förhandling. Man ska i alla fall försöka och känna att man minsann är värdefull <3

    SvaraRadera
  2. Ja, i det här läget är det faktiskt HR-avdelningenpå kommunen som bär ansvaret och där tänker jag ifrågasätta vad det är som gör att jag värderas så mycket lägre än mina kollegor!

    SvaraRadera