torsdag 21 januari 2016

Polisbesök

Idag har jag varit på polishuset! Ja inte för egen del utan för den gamla farmoderns. Hennes legitimation hade gått ut och på Swedbank där hon har den gamla kan de inte förnya en gammal utan giltig legitimation.... typ moment 22! Det gick inte heller att jag var med som anhörig och intygade.
Hos polisen var det däremot inga problem utan de kopplade upp sej mot skattemyndigheten och såg att vi var släkt. Så nu får hon det inom en vecka. Vi tänkte först att hon inte behövde förnya när hon är så gammal men det uppstår situationer som kräver identifiering emellanåt även för henne!

Tanken var sen att åka hem hämta ungen och åka till gymmet. Men det blev inte så idag för hon var trött och jag lite tung i huvudet. Tar det imorgon så är jag alldeles nypumpad när vi ska ut på dans på kvällen!
Jo, dans ska det visst bli redan imorgon. Vi hade ju bestämt nästa fredag och Larz-Kristers men nu var det visst några bekanta som skulle så då ska vi hänga på! Så det blir dansmotion i massor just nu!

På måndag börjar kursen igen och det ska bli kul för det känns att man behöver ha lite styrsling nu! I söndags dansade jag för första gången med en av de andra på träningen och jisses. Jag kan ju ingenting! Jo, det jag och mannen dansar. För där vet jag men med en främmande karl var jag som en nybörjare på första dagen! Nu är ju jag ganska larvig när man är sådär ute och dansar. Törs knappt dansa med någon annan, men det beror ju på att man inte är riktigt trygg i det. Sen dansar jag ju helst med min partner, så är det ju!
Nu ska jag dock plocka undan efter maten. Igår blev jag sittandes hela kvällen här i soffan så ska få lite gjort innan jag hamnar här igen!
Imorgon ör det fredag, whoop, whoop!

                                          Så här fin utsikt har jag på jobbet! 

3 kommentarer:

 1. Tur för din farmor att hon har en så snäll och omtänksam sondotter :) Bra att det ordnade sig.
  Dans är bästa motionen och så himla roligt. Det är bra övning att dansa med andra. Snart virvlar du runt som på moln oavsett vem du dansar med. Ha så kul på alla danskvällar framöver :)

  SvaraRadera
 2. Åh hoppas att danskvällen blev lyckad :)

  SvaraRadera
 3. Jodå, det var lagom med folk. Dock blev mannen och jag oense om turer och vad som är foxtrot!
  Ibland glömmer han bort att vi är nybörjare

  SvaraRadera