tisdag 12 mars 2013

Mör...

Ja, nu har man jobbat 2 dagar! Igår gick jättebra. Glatt välkomnad. Relativt lugnt. Idag, fullt ös...! Känns som jag diskat åt en hel arme! Jag har gjort annat också. Stekt korv, bakat, men det känns som det är disken som upptagit mesta tiden idag. fatta att hon hinner göra allt själv annars. Det är ett tungt jobb!
Har väl svarat ett antal gånger på frågan -Vad heter du? även idag och kommer sannolikt att göra det ett tag framöver! En del barn tar nästan för vana att fråga varje dag, fast ställer man motfrågan så vet de!
Har annars senaste dygnet ägnat mycket tid och tankar åt en vän som just nu mår väldigt dåligt. Det är skitjobbigt att inte kunna hjälpa. Ont i själen är dessutom så svårdefinierat och söka hjälp kan jag förstå känns betydligt jobbigare än att gå till doktorn med en ond hals eller liknande. Än så länge så har vi inte lyckats med övertalningen att söka hjälp så jag hoppas verkligen att våra tankar och det lilla mentala stöd vi kan ge är tillräckligt för att samla ny kraft och ork.
Jag ska se det nya programmet kändishoppet. Det är ju så dråpligt att det måste vara bra! Behöver lite tokigheter tillsammans med en godispåse jag inte skulle köpa för att låta min hjärna slappna av efter alla intryck och händelser senaste dygnen. Sen blir det sängen tidigt idag!
Ha en fin kväll kära vänner.

                                                            Mina alster idag!

                                                        Kanske inte fullt lika roligt!
                                 

1 kommentar:

  1. Måste vara härligt att känna att man behövs :D Om inte annat så sover du nog gott efter att gå för fullt på dagarna.
    Jag håller tummarna för att din vän ska få hjälp att må bättre.
    Kramar

    SvaraRadera