onsdag 13 mars 2013

Torktumlartankar

Vad tänker du på? Det är väl en fråga vi både ställer och får lite nu och då. Det är en bra fråga om man verkligen menar den. Om man är intresserad av vad den andra verkligen känner, tycker och funderar på. 
Har själv fått frågan många gånger, dock kanske inte så många gånger där den varit just genuint menad. Att personen ifråga oftast ställt den för att verka intresserad men sen inte är det. Varken av svaret eller en eventuell efterkommande diskussion. Däri ligger nog en del av min verbala brist gällande kommunikation. har aldrig upplevt att någon lyssnat eller brytt sej speciellt mycket.
Men, som Tony Irving skulle sagt! Ibland ska ni inte ha så stora förväntningar på tjejers tankar... Fick frågan i helgen. Dessutom tror jag, ärligt menad...! Och i just det läget...tänkte jag på allt och inget. Klassiska tjejtankar alltså. Torktumlartankar! Ni vet, lite jobb, lite barn, lite karlar, kanske lite sex ;-) Bara massa blablabla i en salig röra! Jag lovar att det inte är ämnen som är menade för en djupare analys, de bara är. tror de är menade som någon slags mental avslappning. Men de andra ämnena som absolut finns för djupanalys de ploppar också upp så fortsätt fråga ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar