söndag 3 mars 2013

Söndagsblues

Nu är man hemma igen efter en helg i stora staden! Jo, i jämförelse med Finspång så är Norrköping en storstad! Haft en trevlig helg med några vänner och lördagen bjöd även på ett pub besök. Dessutom ett nyktert sådant! 2 Coca cola samt lite snack. Jag trodde de hade chilinötter men nu är det visst majs som gäller! Rostad samt några chilikryddade rispuffar av ngt slag. Smakade lite papper med stark eftersmak. Men ni vet ju hur det blir när man sitter där och pratar... de slinker i en efter en och innan vi gick hem hade jag satt i mej 2 skålar! 
Vaknade i natt av ett oljud... ett morrande... insåg att det var min mage! Den har varit fullkomligt tokig. Morrat, gurglat och låtit som en centrifugerande tvättmaskin. Fick en Heracillinkur i fredags för ett envist eksem runt ögonen. Just det penicillinet är extremt hårt mot magen och det i kombination med de där chilipuffarna var nog inte så genomtänkt...!
Ja den vansinnigt rafflande söndagskvällen bjuder nu på ett andra  glas vin och lite Så ska det låta. Som vanligt när man sitter här själv en söndagskväll så blir det lite "söndagsblues.. men det ger sej. Finns fler än jag som känner av detta av olika anledningar.
Ha en fin söndagskväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar